Aanbouw in Boskoop

 

U bent op zoek naar een aannemer voor een aanbouw in Boskoop? Aannemingsbedrijf John de Vos bouwt graag met u aan de toekomst. Sinds 1999 is deze enthousiaste aannemer uit Zevenhuizen actief in Boskoop en omstreken.

 

U heeft al een idee, een ideaalplaatje voor een aanbouw in Boskoop. U loopt rond met plannen die u graag eerst wilt laten uitwerken en vervolgens wilt uitvoeren. Voor een aanbouw in Boskoop wilt u dit natuurlijk door een professioneel bouwbedrijf laten doen. U wilt graag kunnen bouwen op een bedrijf met vele jaren ervaring, waar u een persoonlijke behandeling geniet en waar uw aanbouw wordt uitgevoerd zoals u dat verwacht.

 

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Aannemingsbedrijf John de Vos is een betrouwbare en kundige partner voor de ontwikkeling en aanbouw in Boskoop. Bij ons kunt u rekenen op een passend advies, service en vakwerk.

 

Aannemingsbedrijf John de Vos..aanbouw in Boskoop

Ook de lastige randzaken rondom uw aanbouw in Boskoop, zoals de vergunningaanvraag, sterkteberekeningen en het werkoverleg voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden krijgen bij deze doorgewinterde ondernemer alle aandacht.

 

Elke aanbouw in Boskoop is iets unieks, we leveren geen standaardwerk. Altijd krijgt u van ons een duidelijk plan met een heldere kostenberekening. Tijdens de bouw kunt u de vinger aan de pols houden en zaken tussentijds aanpassen. Welke plannen u ook heeft, aannemingsbedrijf John de Vos is voor al deze klussen een betrouwbare en deskundige partner. Als lid van de stichting Bouwgarant bieden wij u optimale kwaliteit en perfecte service.

 

Naast een aanbouw in Boskoop kunt u ook voor andere werkzaamheden bij ons terecht, hierbij kunt u onder andere denken aan:
  • Complete nieuwbouw
  • Timmerwerk in de vorm van dakkapellen, kozijnen, deuren en terras overkappingen
  • Renovatie van bestaande installaties
  • Het onderhoud van houtwerk, schilderwerk en verdere herstelwerkzaamheden.

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een aanbouw in Boskoop ? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen via 0180-633 733 en 06 5499 3868 of u kunt onderstaand contact formulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)