Bouwgarant

Wat houd bouwgarant in:

Bouwgarant is opgericht om particulieren meer zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Bouwgarant biedt kwaliteit en een garantieregeling.

“Het creëren van vertrouwen tussen opdrachtgever en bouwondernemer”

Stichting Bouwgarant is in 1995 opgericht om particulieren meer zekerheid en vertrouwen te bieden bij het inschakelen van een aannemer. Hiervoor is destijds een garantieproduct ontwikkeld dat nu bekend staat als de Verbouwgarantie.

Betrouwbaar keurmerk

Na de oprichting van Bouwgarant werd de vraag naar een betrouwbaar keurmerk in de bouw steeds sterker. In 2003 is het kwaliteitslabel Bouwgarant opgericht. Hiervoor is een aantal labelvereisten op het gebied van kwaliteit, ervaring en vakmanschap opgesteld welke zijn opgenomen in de Beoordelingsrichtlijn. Vanaf 2003 worden alle deelnemers van Bouwgarant periodiek getoetst door twee onafhankelijke organisaties.

In 2008 is Stichting Bouwgarant op uitnodiging van het Ministerie van EZ doorgelicht en beoordeeld door de Raad voor Accreditatie. De uitkomst was zeer positief: een erkenning voor het keurmerk Bouwgarant. Meer informatie vindt u op  www.consuwijzer.nl.

bron: http://www.bouwgarant.nl/

Offerte