Allround Timmerman

Over ons

Sinds 1999 is aannemingsbedrijf John de Vos uit Zevenhuizen actief in de regio. Vanuit de goed uitgeruste ruime werkplaats aan de Knibbelweg rijden de werkauto’s dagelijks naar de diverse projecten voor verschillende opdrachtgevers van Den Haag tot Woerden.

Niet alleen eenvoudig timmerwerk behoort tot de dagelijkse werkzaamheden maar het zijn juist ook de lastige randzaken rondom een bouwwerk, zoals vergunningaanvraag, sterkteberekeningen en werkoverleg voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden die alle aandacht van deze doorgewinterde ondernemer krijgt. Samen met het team van geschoold en ervaren personeel, met passie voor timmer- en bouwwerkzaamheden, zorgt aannemingsbedrijf John de Vos ervoor dat de klant na afronding van alle werkzaamheden tevreden kan terugkijken.

Wij zoeken jou!

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste werknemers! Heb je ervaring met het maken van o.a. timmerwerken, dakkapellen, kozijnen, deuren en terrasoverkappingen? Dan pas jij perfect in ons team! De werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:

  • Vakkundig uitvoeren van timmerwerkzaamheden;
  • Het lezen en uitvoeren van (bouw)tekeningen;
  • Stellen en plaatsen van kozijnen;
  • Zorg dragen voor kwaliteit.

Contact

Deze functie is beschikbaar voor zowel vast dienstverband als ZZP’ers. Wij bieden een baan in een dynamisch, groeiend bedrijf en een marktconform salaris. Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen:

Aannemingsbedrijf John de Vos
Knibbelweg 87
2761 JC Zevenhuizen

0180 633 733
06 54 99 38 68

info@johndevos.nl
john@johndevos.nl