Renovatie

U bent in bezit van een bestaande woning of u gaat er één kopen waaraan wel het één en ander gerenoveerd moet worden dan kunnen wij u daarbij helpen. Of het nu gaat over de woonkamer, slaapkamer, keuken, badkamer, wc of de gehele woning. Wij verzorgen de gehele renovatie van slopen van bestaande installaties, evt. verwijderen van muren tot het opnieuw aanleggen van elektra, loodgieterswerk, stukadoor, tegelwerk, schilder enz. Alles loopt via ons zodat u maar één aanspreekpunt hebt. Wij gaan samen alle mogelijkheden af voor een perfecte renovatie. Aan de hand daarvan maken wij een passende offerte. Ook is er de mogelijkheid om een deel in eigen beheer te doen natuurlijk.

Zorgvuldig plannen en oog voor detail

Aannemersbedrijf John De Vos is specialist op het gebied van renovatie, woningverbetering en restauratie van panden. We zijn bekend met oude en nieuwe materialen en bouwtechnieken. Zodat we gebouwen en woningen kunnen herstellen in hun oude stijl of juist een geheel nieuwe, moderne uitstraling kunnen geven.

Dat doen we zorgvuldig, volgens een strakke planning, binnen uw budget en met oog voor detail. Wij zijn pas tevreden als we voor u de beste oplossing hebben gevonden.

Offerte