Restauratie

Als u in het bezit bent van een pand of woning, moet hier wel eens wat aan hersteld worden. Ook als uw woning of pand een historische achtergrond heeft, is restauratie de oplossing. Door middel van restauratie wordt het pand naar vroegere toestand hersteld. Zo heeft u opnieuw weer jaren plezier van een mooi pand. Bij panden met een historische achtergrond wordt alles hersteld met materialen en technieken passend bij de tijd van bouwen. Zo blijft de uitstraling behouden. bij panden waar dit niet van toepassing is, zullen wij uiteraard alle schade herstellen op de manier van uw voorkeur met de door u gekozen materialen.

Nauwkeurig en zorgvuldig

Aannemersbedrijf John de Vos is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van restauratie. Wij kunnen een passend resultaat verzorgen voor ieder project. U kunt ook bij ons terecht voor andere zaken dan restauratie. Zo zijn wij in te huren voor renovaties, onderhoud, bouw en woningverbeteringen.

Al onze taken voeren wij zeer nauwkeurig uit met veel zorgvuldigheid. Zo kunt u als wij klaar zijn genieten van een uitstekend resultaat. Voor en overzicht van alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.

Offerte