Timmerwerken

Een verbouwing van uw woning is een aangrijpend project. Bent u geen doe-het-zelver dan bent u bij John de Vos aan het goede adres. Of het nou om dakkapellen, kozijnen, deuren of terrasoverkappingen gaat wij beginnen altijd met een inventarisatie van uw persoonlijke wensen. Vervolgens maken wij een bouwplan op wat bij uw wensen past.

Dakkapellen

Meer woonruimte nodig? Kies voor een dakkapel.

Onze klanten wonen vaak wel fijn, maar vinden hun woning soms toch nog wat te krap. Verhuizen is in veel van de gevallen geen optie. Een dakkapel of dakopbouw biedt de oplossing! U creëert hiermee heel eenvoudig zeer veel extra ruimte. En vergeet niet: een dakkapel, levert u altijd geld op. Het geeft zó veel meerwaarde aan uw huis!

Met een dakkapel kunt u extra ruimte creëren boven op uw woning voor bijvoorbeeld een badkamer, extra kinderkamer of uitbreiding van uw zolder. Wij maken de dakkapel geheel op maat voor uw. Ook zorgen wij er goed voor dat de dakkapel goed bij uw woning past en stijlvol wordt afgewerkt zoals u dat wenst.

Kozijnen

Zijn uw kozijnen aan vervanging toe?

Kozijnen zijn er in alle soorten en maten. De installatie van een kozijn luistert erg nauw. Een verkeerde installatie van kozijnen kan zorgen voor tocht en snellere slijtage. Aannemersbedrijf John De Vos is gespecialiseerd in het plaatsen van kozijnen.
Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen wij alle soorten kozijnen binnen korte tijd plaatsen. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat uw oude kozijn netjes wordt verwijderd.

Naast het plaatsen van kozijnen geven u graag advies bij het kiezen van de juiste soort kozijnen. Kozijnen van hout passen perfect bij een huis met een ouderwetse uitstraling. Hout geeft namelijk een huiselijk en warm gevoel. Houten kozijnen vergen echter wel meer onderhoud dan kunststof kozijnen.

Deuren

Maatwerk op basis van uw wensen.

Deuren en kozijnen bepalen voor een belangrijk onderdeel het aangezicht van uw woning.

Zijn uw bestaande deuren dringend aan vervanging toe, dan zijn wij u graag van dienst. Daarnaast kunnen wij eveneens op een door u gewenste plek in de muur een nieuwe deur plaatsen.

Het benodigde beslag leveren wij volgens het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

Terras Overkapping

Het hele jaar genieten van het buitenleven met een terrasoverkapping.

Dit kan doordat wij uw terrasoverkapping kunnen voorzien van diverse mogelijkheden

zoals (dim)verlichting, verwarming, schuif- of vouwwanden.

Om meer lichtinval te behouden in de woning kan een lichtstraat uitkomst bieden.

Wij maken buitengewoon unieke, sfeervolle, hoogwaardige kwaliteit terrasoverkappingen. Altijd in overleg met onze klanten, in diverse houtsoorten en op maat gemaakt.

Offerte