Verbouw

U denkt na over een gewenste verbouwing, het verwijderen of verplaatsen van een muur, er liggen plannen voor een uitbreiding van uw woonruimte of kantoor.

Uw idee om ruimte te winnen door een aanbouw is zo gek nog niet, of een dakterras, dat zou mooi zijn.

Een verbouwing is een kwestie van heldere afspraken maken en goed organiseren. Want ondertussen wilt u geen overlast van de bouwwerkzaamheden. Liefst zo min mogelijk bouwrommel, stof en lawaai. Aannemersbedrijf John De Vos begrijpt dat heel goed en treft goede voorbereidingen voordat we beginnen. Door het afschermen van het deel van het huis waar de verbouwing plaats vindt bijvoorbeeld. Ook denken we vooraf goed na over inzet van pre-fabricage. Dit verkort de bouwtijd en verhoogt de totale bouwkwaliteit.

Deskundig gecerficeerde partner

Welke plannen u ook heeft, Aannemingsbedrijf John De Vos is voor al deze klussen een betrouwbare en deskundige partner. Als lid van de stichting Bouwgarant bieden wij u optimale kwaliteit en perfecte service.

Samen met u werken wij graag uw plannen uit en verzorgen desgewenst de aanvraag voor de bouwvergunning inclusief het benodigde tekenwerk.

Offerte