Aannemer verbouwing in Zevenhuizen

 

Aannemingsbedrijf John de Vos bouwt graag met u aan de toekomst. U overweegt een aannemer voor een verbouwing in Zevenhuizen ? Sinds 1999 is deze enthousiaste aannemer uw beste optie als aannemer voor een verbouwing in Zevenhuizen .

 

Bij Aannemingsbedrijf John de Vos kunt u voor veel meer terecht dan alleen het eenvoudige timmerwerk. Het zijn juist de lastige randzaken rondom een aannemer verbouwing in Zevenhuizen zoals vergunningsaanvragen, sterkteberekeningen en werkoverleg voorafgaand aan de bouwwerkzaamheden die alle aandacht van deze doorgewinterde ondernemer krijgen. Vraagt uw situatie om specifiek, ambachtelijk timmerwerk of bent u toe aan een keuken verbouwing, nieuwe dakkapel of een totale nieuwbouw? John de Vos is uw beste aannemer voor een verbouwing in Zevenhuizen en omstreken.

 

Een verbouwing van uw huis is een grote klus, die u vaak maar één keer in uw leven laat uitvoeren. Aannemingsbedrijf John de Vos staat graag voor uw klaar als aannemer voor uw verbouwing in Zevenhuizen .

 

Heldere afspraken en goed organiseren!

Met een aannemer verbouwing in Zevenhuizen bent u verzekerd van heldere afspraken en een goede organisatie zodat u ondertussen geen overlast heeft van de verbouwing. U wilt uiteraard zo min mogelijk bouwrommel, stof en lawaai. Aannemingsbedrijf John de Vos begrijpt dat heel goed en treft goede voorbereidingen voor er word begonnen. Ook wordt er vooraf goed nagedacht over de inzet van pre-fabricage, dit verkort de bouwtijd en verhoogt de totale bouwkwaliteit van uw aannemer verbouwing in Zevenhuizen .

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor onder andere de volgende werkzaamheden:
  • Complete nieuwbouw
  • Timmerwerk van dakkapellen, kozijnen, deuren en terras overkappingen.
  • Renovatie van bestaande installaties.collage-2014-12-24 (1)
  • Onderhoud, denk aan bijvoorbeeld schilderwerk, reparatiewerk of bijhouden houtwerk.
  • Vergunningsaanvragen

 

Welke plannen u ook heeft voor een aannemer verbouwing in Zevenhuizen , Aannemingsbedrijf John de Vos is voor al uw klussen een betrouwbare en deskundige partner. Als lid van de stichting Bouwgarant bieden wij u optimale kwaliteit en de perfecte service als aannemer voor uw verbouwing in Zevenhuizen .

 

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over een aannemer verbouwing in Zevenhuizen ? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn te bereiken via 0180-633733 en 06-54993868 of u kunt onderstaand contact formulier invullen.

Contactformulier

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)